Produkter

I Bergmann a/s tilbyder fræsning og drejning af komplicerede emner med fine tolerancer i næsten alle materialer herunder alu, stål, rustfrit stål, messing og plast. Med vores produktionsstyringssystem, OPEX, håndterer vi styklister og klarer logistikken, idet vi producerer, indkøber, overfladebehandler, afprøver og leverer komplette enheder.

Vi tilbyder desuden løbende opmålinger med elektronisk dataopsamling. Med baggrund i disse opsamlede målinger, kan I Bergmann a/s generer opmålingsrapporter, der dokumenterer de enkelte produktioners forløb. Om ønsket kan disse målerapporter medsendes
de enkelte ordrer.

Slutprodukterne spænder vidt. Vi leverer mekanik til professionelle billedscannere, pneumatiske værktøjer, herunder ventiler og regulatorer til pneumatik, dentaludstyr, signalanlæg til jernbaner, connectorer og mekanik til teleindustrien, fylde- og pakkemaskiner til fødevarer, brandsikringsudstyr, handicaphjælpemidler og meget andet.

Alt efter kundeønske udfører vi del- eller slutmontage af mekaniske komponenter, så enhederne ved behov kan gå direkte på lager.
Ved løbende produktioner har vi eget stødlager. Det betyder sikre leverancer - også til just-in-time produktioner.

  • da
  • de
  • en

I Bergmann a/s

Skalbakken 9
2720 Vanløse


Tlf.: +45 38 74 88 00
mail@bergmann.dk


© 2019 by I Bergmann a/s
All rights reserved

Programmeret og hosted af nordicweb